Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κορωνοϊός: Εμβολιάσθηκαν ο Πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Σωτήρης Τσιόδρας (VIDEO)

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Στο "Αττικόν" έφτασε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και εμβολιάσθηκε για τον κορωνοϊό. Παρών στη διαδικασία ήταν και ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας.

«Για πρώτη φορά μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι» είπε ο κ. Μητσοτάκης κατά την άφιξή του και ακολούθως χαιρέτησε το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο Πρωθυπουργός πριν από τον εμβολιασμό του συμπλήρωσε το σχετικό έγγραφο και ακολούθως μετέβη στην αίθουσα του εμβολιασμού. Μετά το εμβόλιο και με βάση το πρωτόκολλο, ο κ. Μητσοτάκης μεταφέρθηκε σε έναν ειδικό χώρο όπου πρέπει να παραμείνει για 15 λεπτά μετά το εμβόλιο.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:



Εμβολιάσθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Εμβολιάσθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έφτασε πριν από λίγο στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Tην Πρόεδρο της Δημοκρατίας περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Ακολούθως η κα Σακελλαροπούλου εισήλθε στο εσωτερικό του νοσοκομείου και ήταν το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμβολιάστηκε.

Πριν από τον εμβολιασμό ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου, η ενημέρωση για το εμβόλιο και μετά τον εμβολιασμό, η παραμονή για μικρό χρονικό διάστημα στο χώρο του νοσοκομείου.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

[ads-post] 

Έκανε το εμβόλιο ο Σωτήρης Τσιόδρας: "Ούτε που το κατάλαβα" 



Λίγη ώρα μετά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech, ο Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτηρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

«Αυτό ήταν. Ούτε που το κατάλαβα», είπε ο κ. Τσιόδρας αμέσως μετά τη διαδικασία του εμβολιασμού.

Στη συνέχεια θα εμβολιαστεί το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου.


*με πληροφορίες από enikos.gr


GSHARE



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP