Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Μπαράζ πληρωμών για συνταξιούχους, εργαζομένους και δικαιούχους επιδομάτων - Οι κρίσιμες ημερομηνίες

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

/ by Newsroom

Το... χρώμα του χρήματος βλέπουν έως τέλος του μήνα χιλιάδες συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και δικαιούχοι επιδομάτων, καθώς η τρέχουσα εβδομάδα είναι εβδομάδα πληρωμών. Χθες καταβλήθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, ενώ σήμερα 26 Ιανουαρίου θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), ενώ την επόμενη ημέρα (28 Ιανουαρίου) θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται το κράτος να καταβάλλει το υπόλοιπο του δώρου Χριστουγέννων που αντιστοιχεί στην κρατική συμμετοχή, σε όσους είχαν αναστολή σύμβασης εργασίας και τον Δεκέμβριο, ενώ μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα πληρωθούν και οι ειδικές αποζημιώσεις για συμβάσεις που ανεστάλησαν από τον Οκτώβριο εώς τον Δεκέμβριο.

Προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ θα πληρωθούν όλα την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Πρόκειται για το επίδομα γέννησης, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), το Επίδομα Στέγασης, τα Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, το Στεγαστικής Συνδρομής, το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, η “Σύνταξη Υπερηλίκων του ν. 1296/1982”, το Επίδομα Ομογενών, “Συνεισφορά Δημοσίου του ν. 4605/2019”, το επίδομα παιδιού και το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2019 και 2020.

Αυτή την εβδομάδα έχει προγραμματιστεί ακόμη η πληρωμή του επιπλέον επιδόματος ανεργίας που δικαιούνται οι άνεργοι των οποίων έληξε η επιδότησή τους εντός του Δεκεμβρίου, ενώ στις 29 Ιανουαρίου θα λάβουν την πρώτη δόση του επιδόματος γέννησης οι νέοι γονείς που απέκτησαν παιδί εντός του Δεκεμβρίου, καθώς και όσοι απέκτησαν παιδί το 2020 και υπέβαλαν αίτηση η οποία εγκρίθηκε μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020.


Πηγή: enikonomia.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP