Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ανασχηματισμός: "Φωτιά" έχουν πάρει τα σενάρια - Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

/ by Newsroom


Θέμα 24ωρου θεωρείται πως είναι ο ανασχηματισμός. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει αλλαγές και σε πρόσωπα αλλά και σε δομές ορισμένων υπουργείων, με κύριο ζητούμενο να σηματοδοτηθεί η επανεκκίνηση. Αυτό που θέλει είναι η νέα ομάδα να δουλέψει στο φουλ τις μηχανές για το Ταμείο Ανάκαμψης , για την επανεκκίνηση του Τουρισμού και παράλληλα να μην ατονήσει το υγειονομικό κομμάτι που αφορά κυρίως τον εμβολιασμό.

Πιο επισφαλής περιγράφεται σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η θέση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Σε ό,τι αφορά τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν αποκλείεται τουλάχιστον ένας από τους δύο να μετακινηθούν, ενώ κατά κάποιους ίσως ανταλλάξουν μεταξύ τους χαρτοφυλάκιο. Δύσκολα θα μετακινηθούν από τις θέσεις τους ο Νίκος Δένδιας και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ ο Μάκης Βορίδης είναι ένας από τους υπουργούς που ακούγεται ότι θα μπορούσε να μετακινηθεί προς παραγωγικό υπουργείο. Προς παραγωγικό υπουργείο φαίνεται πως οδεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Επίσης, ο Χρήστος Σταϊκουρας και ο Βασίλης Κικίλιας φαίνεται πως κρατούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα είναι η κύρια δεξαμενή στελεχών για να κάνει επιλογές ο πρωθυπουργός. Ακούγονται έντονα το ονόματα των Θοδωρή Ρουσόπουλου, Κώστα Κατσαφάδου, Σπήλιου Λιβανού, Χρήστου Ταραντίλη, Άγγελου Συρίγου, Τάσου Χατζηβασιλείου.


Πηγη: enikos.gr

GSHARE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP