Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: "Ξεχειλίζει η αγανάκτηση στον Εμπορικό Κόσμο"

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

/ by Newsroom

Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για την συνέχιση του Lock down επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την οικονομική και ψυχολογική κατάσταση των συναδέλφων.
Παρά την γενική παραδοχή των αρμοδίων ότι το click away δεν προκάλεσε αύξηση των κρουσμάτων και ότι τα εμπορικά καταστήματα δεν έχουν συντελέσει ούτε κατ`ελάχιστο στην αύξηση του ιικού φορτίου ακόμη και όταν ήταν ανοιχτά, σήμερα αποφάσισαν χωρίς καμία λογική εξήγηση να παραμείνουμε κλειστά. 

Δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να λειτουργήσουμε ούτε και με την μέθοδο του click away ώστε να ελαφρύνουμε κάπως τα βάρη που πλέον ''πνίγουν'' πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Θα πρέπει οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους αβίαστες αποφάσεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση πολλών μικρών εμπόρων.
 
Τα αποτελέσματα αυτής της απόφασης ίσως να μην φανούν άμεσα, αλλά σίγουρα θα φανούν τους επόμενους μήνες όταν και θα βλέπετε πολλά οριστικά πλέον λουκέτα! 
[ads-post] 
Αναμένουμε άμεσα να δοθεί και πάλι το σύνθημα την επανεκκίνησης του λιανικού εμπορίου πάντοτε με σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP