Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: “Οι επιχειρήσεις να τηρήσουν ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί”

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

/ by NewsRoom


Από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το λιανεμπόριο θα αρχίσει πάλι να λειτουργεί με την κοινωνία και την Πολιτεία από πάνω του και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. 

Πρέπει οι επιχειρήσεις να τηρήσουν ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

• ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ από τον υπεύθυνο του καταστήματος του μέγιστου πληθυσμού πελατών που μπορεί να εισέλθει εντός του καταστήματος καθώς και το εμβαδόν του καταστήματος.

 • Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός: 4 άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. 1 άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ. που ίσχυε προηγουμένως).  Και αυτό το μέτρο ισχύει πλέον οριζόντια και για όλο το λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων).  

Καταναλωτές, εργαζόμενοι και καταστηματάρχες, οφείλουν να συνεργαστούν αρμονικά τηρώντας απόλυτα τις υγειονομικές προφυλάξεις, γιατί πάνω από οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα είναι η υγεία.

Καλή αρχή, καλή δύναμη και καλές δουλείες


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Κυριακή Μηλίγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP