Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δημιουργία χαρτών ευπαθών κοινωνικών ομάδων (κοινωνικό GIS) Δήμου Σερρών

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

/ by Newsroom
Δημιουργία χαρτών ευπαθών κοινωνικών ομάδων (κοινωνικό GIS) Δήμου Σερρών

Ο Δήμος Σερρών, στο πλαίσιο υλοποίησης της της εγκεκριμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης με τίτλο: «Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Σερρών» θα δημιουργήσει ένα Κοινωνικό Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (Κοινωνικό GIS). Στόχος είναι η βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Δημόσιου Τομέα και ειδικότερα η αξιοποίηση του Κοινωνικού GIS ως εργαλείου στήριξης λήψης αποφάσεων για πιο στοχευμένη και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας.

Στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώνονται δεδομένα από Υπηρεσίες και Φορείς με Κοινωνική Δράση, καθώς και από ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται από πολίτες του Δήμου Σερρών.
Η συμπλήρωση του παρόντος, γίνεται με εφαρμογή των απαιτήσεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Δεν έχετε την υποχρέωση συμπλήρωσης προσωπικών δεδομένων (ονοματεπώνυμο). Σε καμία περίπτωση δε θα δημοσιευτούν προσωπικά δεδομένα ή απόψεις, ούτε θα δοθούν σε τρίτους.
[ads-post] 
Για την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου του Κοινωνικού GIS, είναι σημαντική η συμμετοχή ικανού αριθμού πολιτών του Δήμου Σερρών, με τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου ερωτηματολογίου.

Η συμμετοχή σας λοιπόν κρίνεται σημαντική και ζητάμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τη συμπλήρωσή του παρόντος ερωτηματολογίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP