Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ι. Μπάτζιου: Ελέγχονται Σερραίοι γιατροί για την υπόθεση Novartis - Εκατοντάδες στην Ελλάδα

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

/ by NewsRoom
 
Νομολογικό δεδομένο αποτελεί αυτή η υπόθεση για τους γιατρούς ανά την Ελλάδα, που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, στα πλαίσια έρευνας της Εισαγγελίας Διαφθοράς, για τα χρήματα που έλαβαν από την Novartis, σύμφωνα με την Σερραία δικηγόρο Ιωάννα Μπάτζιου. 

“Κινείται πλέον μια παράλληλη διαδικασία, με εντολή της απερχόμενης εισαγγελέως κας Τουλουπάκη, στην οποία διερευνώνται πλέον οι γιατροί στους λογαριασμούς των οποίων βρέθηκαν εμβάσματα από την εταιρεία Novartis. Οι γιατροί καλούνται σε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την αιτία προέλευσης αυτών των χρημάτων, ελεγχόμενοι ως ύποπτοι για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.”

Τέτοιες περιπτώσεις γιατρών υπάρχουν και στις Σέρρες, συνεχίζει η κα Μπάτζιου ενώ επισημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο ο κος Γιώργος Παπανίκος, ήταν οι πρώτοι που χειρίστηκαν υπόθεση με δυο γιατρούς στις Σέρρες, οι οποίοι απηλλάγησαν και πρωτόδικα και στην έφεση που έκανε η εισαγγελέας του πρωτοδικείου Σερρών.

Γι αυτή την περίπτωση ελέγχονται πολλοί άλλοι γιατροί και στις Σέρρες, ενώ από τις προηγούμενες υποθέσεις ο ένας εκ των δύο γιατρών θα ελεγχθεί για ένα ακόμη έτος. Τονίζει επίσης ότι στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μπαίνουν πλέον εκατοντάδες γιατροί σε όλη την Ελλάδα διαφόρων ειδικοτήτων.


Πηγη: epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP