Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Απαγορεύονται πλέον οι ουρές πελατών μέσα και έξω από τα καταστήματα εστίασης

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

/ by Newsroom


Τα συνεχιζόμενα φαινόμενα συγχρωτισμού στην αγορά και στους χώρους εστίασης έφεραν αυστηροποίηση των μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκε η παραμονή των πελατών στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο επιχειρήσεων εστίασης, με σκοπό να περιοριστούν οι ουρές και ο συνωστισμός αρκετών ανθρώπων σε μικρούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρύθμιση αυτή, ισχύει και για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο επιτήρησης («κίτρινο»), αλλά και για τις περιοχές που είναι στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου – δηλαδή στο«κόκκινο».

Ειδικότερα, τροποποιείται με το σημείο 17 του πίνακα της παρ. 1Β του άρθρου 1  της Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00» (ΦΕΚ Β’ 341).

Πλέον αναφέρει ότι «οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και κάθοδόν εξυπηρέτησης (drive-through) επιτρέπονται μόνο στο πλαίσιο των λόγων μετακίνησης των πολιτών που ορίζονται στην παρούσα, χωρίς πάντως την παραμονή πελατών στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων αυτών».


Πηγή: in.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP