Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σε πλήρη εξέλιξη οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην περιοχή της Σιγής - Η απάντηση της ΔΕΥΑΣ στην Αφρ. Σταμπουλή

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

/ by NewsRoom

Η αντιπλημμυρική προστασία αναδεικνύεται στην εποχή μας σε καθοριστικό παράγοντα ευημερίας και ανάπτυξης και για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσεγγίζεται από όλους μας με τη δέουσα σοβαρότητα.

Με αφορμή τις δηλώσεις της κ. Αφροδίτης Σταμπουλή για τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΣ στην περιοχή της Σιγής διευκρινίζουμε ότι το έργο, με προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Η παρέμβαση έχει τον τίτλο:  «Έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας ΔΕΥΑ Σερρών: Κατασκευή δικτύου ομβρίων στην περιοχή Σιγής πόλης Σερρών». Η σχετική μελέτη εκπονήθηκε από τη ΔΕΥΑΣ,  υποβλήθηκε ως πρόταση το 2018 και εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» τον Μάρτιο του 2019.
Το έργο δημοπρατήθηκε το Μάιο του 2019 και η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης προβλέπει την ολοκλήρωσή του μέσα σε 24 μήνες. Παρά την πολύ δύσκολη συγκυρία της πανδημίας η εκτέλεση του έργου βρίσκεται αυτή την στιγμή εντός χρονοδιαγράμματος και καταβάλλεται διαρκής προσπάθεια από τη ΔΕΥΑΣ ώστε η παράδοσή του να γίνει εντός του προβλεπόμενου διαστήματος.

Πρόκειται για μια σημαντική αντιπλημμυρική παρέμβαση που θα θωρακίσει την περιοχή της Σιγής, κάτι που οι κάτοικοι εκεί προσδοκούν εδώ και μια δεκαετία.

Οι Σερραίοι δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίζονται για την εκτέλεση έργων αξιοποιούνται στο έπακρο.

Θα ήταν φρόνιμο των δηλώσεων να προηγείται ενημέρωση, ώστε να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP