Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αγορά: Κλείνουν εντελώς εκτός από τα Jumbo και τα ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

/ by Newsroom


Πέρα από τα Jumbo κλειστά εντελώς, χωρίς καν ραντεβού τα ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho της πολυεθνικής Inditex καθώς τα έσοδα δεν φαίνεται πως θα καλύψουν τα έξοδα.

Τυπικά το λιανεμπόριο, στις "κόκκινες” περιοχές, ο αριθμός των οποίων έχει φθάσει στις 13 -χθες προστέθηκαν στη λίστα η Χαλκδική, το Λασίθι και η Ζάκυνθος- θα λειτουργεί με τη μέθοδο click away (παραγγελία από απόσταση και παραλαβή στο κατάστημα), ενώ τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και προσωπικής περιποίησης έχουν τη δυνατότητα θα λειτουργούν με προκαθορισμένο ραντεβού (click inside) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ.

Κλειστά θα παραμείνει το δίκτυο της Inditex που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με πλειάδα καταστημάτων και σημάτων, όπως ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, κ.ά., όσο και η Jumbo.( Μετά από πολλά... άνοιξε - κλείσε, ανοίγουν από αύριο τα Jumbo στην Αττική και σε κόκκινες περιοχές). 

Ενώ το Σάββατο η Jumbo άνοιξε κανονικά με την μέθοδο του click inside, την ίδια μέρα κιολας αποφάσισαν ότι... δεν βγαίνουν και κλείνουν εντελώς τα καταστήματα τόσο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες κόκκινες περιοχές.

Zara

Η απόφαση του μεγαλύτερου λιανέμπορου που δραστηριοποιείται στη χώρα, του Ισπανικού ομίλου Inditex που με βάση τα στοιχεία του 2019 τζίραρε στην Ελλάδα 550 εκατ. ευρώ, διέθετε δίκτυο 165 καταστημάτων -πλέον είναι 163 - στο οποίο απασχολούνταν 3.956 εργαζόμενοι, προβληματίζει.

Και αυτό γιατί ο όμιλος Inditex έχει ανακοινώσει, από τον περασμένο Ιούνιο, ότι προτίθεται να κλείσει παγκοσμίως 1.200 καταστήματα, να επεκτείνει τα καταστήματα με τις καλύτερες επιδόσεις και να επενδύσει στο διαδίκτυο προκειμένου το 2022 το 25% του ετήσιου τζίρου του να προέρχεται από τις online πωλήσεις.

Συνεπώς, επειδή το ταμείον έδειξε πως είναι μείον, δεν αναμένεται να ανοίξουν ούτε με ραντεβού τα καταστήματα ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho.


Πηγη: dikaiologitika.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP