Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Η Βουλγάρα Playmate πρώην του Ρονάλντο αποκαλύπτει: «Η σωστή προπόνηση είναι στην κρεβατοκάμαρα»

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

/ by Newsroom


Η πληθωρική Νικολέτα Λοζανοβα, που έγινε γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλώνει ερωτευμένη στο πλευρό του γκολκίπερ Νικολάι Μιχαϊλοφ, γνωρίζοντας όπως λέει τη «συνταγή» της ευτυχίας

Η καυτή Βουλγάρα που κατέκτησε τον τίτλο της «Playmate» το 2006, μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή εξαιτίας τόσο του χυμώδους της κορμιού όσο και της σχέσης της με τον Πορτογάλο άσο Κρίστιαν Ρονάλντο. Ωστόσο πλέον δηλώνει ερωτευμένη με τον πρώην τερματοφύλακα της Ομόνοιας και νυν της Λέφσκι Σόφιας, Νικολάι Μιχαιλοφ.
Cristiano-Ronaldo-Nikoleta-Lozanova-Main
nikoleta_lozanova6_2
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η εντυπωσιακή Λοζάνοβα τόνισε πως της αρέσει να παρακολουθεί τους αγώνες του αγαπημένου της από την τηλεόραση, καθώς αν βρεθεί στο γήπεδο θα πληγωθεί όταν εκείνος δεχτεί γκολ στην εστία του.

«Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα σπορ. Παρακολουθώ κυρίως ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και επιτρέψτε μου να σας πως καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Κάθε ευτυχισμένη γυναίκα γνωρίζει τη συνταγή και αυτή είναι η προπόνηση στην κρεβατοκάμαρα. Με ενοχλεί η λέξη σύμβολο σεξ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σύμβολο του σεξ», δήλωσε.


Πηγη: protothema.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP