Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Με ήττα 3-1 από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος για την ΑΕΛ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom


Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 3-1 την ΑΕΛ και θέλουν πέντε νίκες στα πλέι οφ, για να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, στη Λάρισα, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς απέφεραν μια «επαγγελματική» νίκη με 3-1 απέναντι στην ΑΕΛ.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, που βρήκε τους πρωταθλητές να παίρνουν θέση για τα πλέι οφ με διαφορά 16 βαθμών από τον δεύτερο Άρη, στο +19 από την ΑΕΚ και στο +20 από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Θεσσαλοί είναι τελευταίοι κι έχουν πολύ δύσκολο δρόμο στα πλέι άουτ.

Ύστερα από ένα ισορροπημένο αλλά μέτριο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Χασάν στο 33ο λεπτό. Στην παράβαση είχε υποπέσει ο Χουσίνο, που τράβηξε τον Αιγύπτιο διεθνή επιθετικό σε στημένη μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χασάν τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή (Μασούρας), ενώ το ίδιο είχε συμβεί νωρίτερα με τους «βυσσινί», οι οποίοι στο 22ο λεπτό είδαν τον Γκράουρ να αποχωρεί δίνοντας τη θέση του στον Κοτζαμανίδη.


Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε σκορ ασφαλείας στο 55ο λεπτό, όταν ο Μασούρας από πάσα του Φορτούνη βρέθηκε απέναντι στον Νάγκι, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια ο Ανδρούτσος σκόραρε το 0-2 από το ύψος του πέναλτι.

Ο Ελ Αραμπί με το 19ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα έγραψε το 0-3 στο 80΄, έχοντας μπει ως αλλαγή, για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 με κεφαλιά ο Νούνιτς στο 87΄.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP