Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμαρχος Σερρών: "Μαζί με την Περιφέρεια προχωρούμε στο ψηφιακό αύριο"

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον  Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Άγγελο Χαριστέα.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Σερρών ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για μία σειρά από δράσεις που ολοκλήρωσε, υλοποιεί και προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Σερρών και τη μετατροπή του σε έναν έξυπνο Δήμο.

Προς την κατεύθυνση αυτή, όπως γνωστοποίησε ο κ.Χρυσάφης, ο Δήμος Σερρών υποβάλλει στο επόμενο διάστημα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μία ολοκληρωμένη πρόταση για την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στα σχολεία του Δήμου με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μέσων ψηφιακής διδασκαλίας.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Σερρών είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Αντιπεριφειάρχη την πρόταση που καταθέτει o Δήμος στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στην Πρόσκληση 08 «Ψηφιακή Σύγκλιση» και η οποία περιλαμβάνει ένα πακέτο έξυπνων παρεμβάσεων και εφαρμογών με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των Δημοτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP