Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κώστας Αχ. Καραμανλής... το καινούριο «θύμα» για να διασωθεί ο Μητσοτάκης

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom


Το Μαξίμου ετοιμάζεται να παραδώσει «στην πυρά» τον Κ. Καραμανλή και να του φορτώσει την αποτυχία για τη διαχείριση της πανδημίας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αδειάζει» κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης επειδή το πράγμα στράβωσε και σίγουρα όχι η τελευταία. 

Ο πρωθυπουργός συνηθίζει, σχεδόν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της χώρας, να «θυσιάζει» κάποιον συνεργάτη του και να του φορτώνει τις ευθύνες για τα αδιέξοδα και την αποτυχία της δικής του στρατηγικής.

Λογική συνέπεια αυτής της τακτικής ήταν να βρεθεί και σε αυτή τη συγκυρία, το εξιλαστήριο θύμα που θα χρεωθεί το φιάσκο της διαχείρισης της πανδημίας. Και το όνομα αυτού... Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Εδώ και μερικές ημέρες οι διαρροές που κάνουν λόγο για απογοήτευση Μαξίμου με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών «πάνε και έρχονται» και μάλιστα όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά «ο Κώστας Καραμανλής έχει αποκτήσει αναρίθμητους εχθρούς στο πρωθυπουργικό μέγαρο».

Η αφορμή για να «εκδηλωθούν» τα νεύρα του Μητσοτάκη απέναντι στον υπουργό αποτέλεσε το «μπλόκο» στην κυβέρνηση από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την προμήθεια 300 λεωφορείων. Ο πρωθυπουργός χρεώνει ολοκληρωτικά στον Κ. Καραμανλή το ναυάγιο της συγκεκριμένης σύμβασης αλλά όπως ήταν αναμενόμενο η γκρίνια και η απογοήτευση δεν σταματούν εκεί...

Ο υπουργός μεταφορών έχει μπει στο στόχαστρο και για την κατάσταση που επικρατεί - εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας- στα λεωφορεία και στο ΜΕΤΡΟ και που ενοχλεί υπερβολικά τους πολίτες.

Η συζήτηση για αποπομπή του Κ. Καραμανλή με την πρώτη ευκαιρία έχει ανάψει για τα καλά και οι φήμες λένε πως συνεργάτες και σύμβουλοι του πρωθυπουργού του ψιθυρίζουν επίμονα ότι το «παιδί δεν κάνει για τη δουλειά».


Πηγη: koutipandoras.gr




Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP