Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ερωτευμένη η Μελίνα Ασλανίδου; Το διαψεύδει η ίδια

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom


Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Χανιώτη Μιχάλη Κουκουτσάκη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Μιχάλης Κουκουτσάκης είναι επιχειρηματίας στην Κρήτη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αρκετοί είναι εκείνοι που τους έχουν δει να περπατούν μαζί στα Χανιά. Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που η Μελίνα Ασλανίδου δεν έχει εγκαταλείψει την Κρήτη ακόμη και μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Μουντάκη.

Ο Μιχάλης Κουκουτσάκης είναι πολύ εργατικός και η επιχείρηση του κατέκτησε μία σημαντική βράβευση στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ για το Νερό, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουκουτσάκης απολαμβάνουν μαζί μοναδικές στιγμές.

Η διάψευση της τραγουδίστριας

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική της ζωή. Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Secret αναφέρει πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Χανιώτη επιχειρηματία Μιχάλη Κουκουτσάκη.

Η Μελίνα Ασλανίδου σε Insta stoty το διαψεύδει και σημειώνει πως θα κινηθεί νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σπιλώνει την ακεραιότητα της και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική της ζωή.

“Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητα μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση! Ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ σε όλους!”, έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ο Μιχάλη Κουκουτσάκη μιλώντας στο zarpanews.gr ανέφερε: “Εξεπλάγην και εγώ από τα δημοσιεύματα, καθώς η σχέση μου με την κα Ασλανίδου είναι καθαρά φιλική”.


Πηγή πληροφοριών: Secret, enikos.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP