Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ρατσιστική και απρεπή συμπεριφορά καταγγέλλει ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι με την Καβάλα

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

/ by NewsRoom

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει απρεπή και ρατσιστική συμπεριφορά από ανθρώπους που ήταν στο γήπεδο της Καβάλας, εξέδωσε ο Πανσερραϊκός.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σήμερα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League, με την Καβάλα να παίρνει τη νίκη με 2-1 και τον Πανσερραϊκό να διαμαρτύρεται όχι για την διαιτησία, αλλά για την συμπεριφορά ανθρώπων που ήταν στο γήπεδο, κάνοντας λόγο για ρατσισμό και να επισημαίνει ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταδικάζει την απρεπή και ρατσιστική συμπεριφορά ανθρώπων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καβάλας και εκφράστηκαν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Προτρέπουμε την ΠΑΕ Καβάλα να μεριμνήσει για αυτή την απρεπή συμπεριφορά που βιώσαμε στο γήπεδο της και θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Τέτοια θλιβερά περιστατικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο της νέας εποχής, που απο χθες…πάμε να φτιάξουμε ακόμα καλύτερο!».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP