Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Προσφορά αλληλεγγύης από τους κατοίκους της Ορεινής και του Λευκώνα προς τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

/ by NewsRoom

Την εκστρατεία συμπαράστασης κι αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, που διοργανώνει η δημοτική αρχή Σερρών, κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη και σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. «αγκάλιασαν» οι Σερραίοι , οι οποίοι καθημερινά μεταβαίνουν στο κτίριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, και αφήνουν είδη πρώτης ανάγκης.

Δυναμικό παρών στην εκστρατεία έδωσαν και οι φορείς των Σερρών. 

Σήμερα η πρόεδρος της Κοινότητας της Ορεινής κ. Σοφία Ιχτιάρη, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού κ. Ελένη Κουπούκη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου κ.Ελένη Μπάντα βρέθηκαν στο κτίριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. , όπου και παρέδωσαν στην πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κι Εντεταλμένη Σύμβουλο Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, τα δέματα αγάπης , που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι κάτοικοι της ακριτικής μας Κοινότητας.

Εντωμεταξύ είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκώνα «Η Εστία». «Λόγω της επείγουσας κατάστασης  που δημιουργήθηκε με τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις στην περιοχή και σε συνέχεια των πολλαπλών ζημιών στις κατοικίες των πολιτών, προσφέρουμε και τη δική μας βοήθεια στους κατοίκους της Ελασσόνας, ώστε να καλυφθούν ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες τους», υποστήριξε η πρόεδρος του Συλλόγου Γιώτα Τσαμαρίδου, η οποία μαζί με το μέλος του συλλόγου Φρόσω Μπιρτζίδη, παρέδωσαν σήμερα τα δέματα στην πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η κ. Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη συνεχάρη όλους τους Σερραίους αλλά και τους φορείς και συλλόγους για την μεγάλη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: « Οι Σερραίοι δεν έμειναν αμέτοχοι, αντιθέτως καθημερινά προσέρχονται στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και προσφέρουν κάτι από το υστέρημά τους. Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους του δήμου, για τη συνεισφορά τους και συνεχίζουμε. Είμαστε κοντά στους σεισμοπαθείς, προκειμένου να διευκολύνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά τους».

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των Σερραίων η εκστρατεία θα παραταθεί έως και την Παρασκευή 2/4/2021 και ώρα 15:00 στον χώρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP