Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πυροβολισμοί Τούρκων κατά περιπόλου στον Έβρο

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom


Ο ανταποκριτής στην Αθήνα του γερμανικού περιοδικού Spiegel μεταδίδει την πληροφορία ότι ομάδα Τούρκων στα σύνορα με την Ελλάδα στον Έβρο άνοιξε πυρ εναντίον περιπόλου που βρισκόταν στην ελληνική πλευρά, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από πηγές ενημέρωσης που έχουν πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στα σύνορα, το γεγονός επιβεβαιώνεται πλήρως.

Συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή Τυχερό, σε περίπολο μεικτό, που αποτελείτο από Έλληνες Αστυνομικούς και Γερμανούς της Frontex. Μάλιστα, δύο διαφορετικές πηγές με τις οποίες επικοινωνήσαμε, επιβεβαιώνουν ότι οι πυροβολισμοί ήταν μεν σε ύψος, δεν ήταν δηλαδή ευθείς βολές – που θα συνιστούσαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, ωστόσο είχαν όπως λένε κατεύθυνση προς την ελληνική πλευρά. Τούτο καταμαρτυρούν οι καταθέσεις των αστυνομικών και των ανδρών της Frontex, οι οποίοι ανέφεραν ότι άκουσαν το θρόισμα των βολίδων να σκίζουν τα φύλλα πάνω από τα κεφάλια τους.

Ήδη, έχει υπάρξει επιστολή του διοικητή της Frontex προς την Κομισιόν ενημερώνοντας για όλα τα περιστατικά που έχουν συμβεί ενώ αναφέρεται ότι έχουν δοθεί σαφείς εντολές σε όλες τις δυνάμεις στον Έβρο να λαμβάνουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, φορώντας συνεχώς αλεξίσφαιρα και κράνη και να είναι σε ύψιστη εγρήγορση.


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP