Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Η βασίλισσα Ελισάβετ σπάει τη σιωπή της - Τι απαντά στη συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom

Η βασίλισσα Ελισάβετ σπάει τη σιωπή της -Τι απαντά στη συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι

Στην πρώτη αντίδραση του παλατιού στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι προχώρησε με ανακοίνωσή της η βασίλισσα Ελισάβετ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ

Στην πρώτη αντίδραση του παλατιού στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι προχώρησε με ανακοίνωσή της η βασίλισσα Ελισάβετ.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της ανακοίνωσαν σήμερα ότι στενοχωρήθηκαν, αφότου έμαθαν τις εμπειρίες που βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, όπως αυτά αποκαλύφθηκαν στη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρι.

Παράλληλα, η βασίλισσα Ελισάβετ αναφέρεται στην αποκάλυψη του ζεύγους πως μέλος της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε επιφυλάξεις για τον μικρό Άρτσι, για το χρώμα του δέρματός του. Όπως σημειώνει χρακτηριστικά, το παλάτι θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα περί ρατσισμού που έθεσε το ζευγάρι.

Λύπη για όσα έζησαν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δηλώνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωση.


«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, σε δημόσια εμφάνισή του στο Λονδίνο, ο πρίγκιπας Κάρολος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα στους δημοσιογράφους.

Πήρε τον χρόνο της η βασίλισσα Ελισάβετ πριν βγάλει την ανακοίνωση

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρονται χθες να βρίσκονταν σε έναν μαραθώνιο συνομιλιών για την αντιμετώπιση της κρίσης, σε μια προσπάθεια να αντιδράσουν και να αποκρούσουν τις εμπρηστικές κατηγορίες που εξαπέλυσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εναντίον του παλατιού.

Σύμφωνα επίσης με την «Daily Mail», το παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε ετοιμάσει μια δήλωση, επισημαίνοντας την αγάπη της βασιλικής οικογένειας για το ζευγάρι, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η ένταση μεταξύ τους, που συνεχώς φαίνεται να αυξάνεται. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ σταμάτησε νωρίτερα την έκδοσή της, θέλοντας να τη μελετήσει ξανά προσεκτικά και να μη γίνει κάποια βεβιασμένη κίνηση.


Πηγή: iefimerida.gr

ΧΕΛΛΑΔΑ



Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP