Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προς Αδ. Γεωργιάδη: "Αφού τα χρέη είναι για να πληρώνονται, περάστε από το ταμείο..."

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom


Με αφορμή τη δήλωση Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής πως «οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν» και ότι «τα χρέη είναι για να πληρώνονται», ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ του απαντά: «....τότε περιμένουμε να ξεπληρώσει ο ίδιος τα δάνειά του άνω του μισού εκατομμυρίου, το κόμμα του τα δανεικά και αγύριστα άνω των 200 εκατ. ευρώ και ο Πρωθυπουργός του τα δανεικά και αγύριστα του Κήρυκα Χανίων»

Ο Άδωνις Γεωργιάφης φάνηκε σήμερα να έχει ξεχάσει τον καιρό που δήλωνε πως οι εισπρακτικές εταιρείες «δεν μπορούν να παίρνουν τηλέφωνα», καθώς σήμερα από το βήμα της Βουλής υποστήριξε πως «οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν» και είπε με έμφαση πως «τα χρέη είναι για να πληρώνονται».

Για να «στηρίξει» δε τη φράση του, πρόσθεσε πως «αν υπάρχει μια γενικευμένη αίσθηση ότι τα χρέη πρέπει να μην πληρώνονται, τότε θα υπάρξει γενικευμένη χρεοκοπία των πάντων και καταστροφή της οικονομίας και απώλεια θέσεων εργασίας».

Σε μια... πληρωμένη απάντηση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει προς τον υπ. Ανάπτυξης: 

«Καλωσορίζουμε τον κ. Γεωργιάδη στη νομιμότητα. Μιας και «τα χρέη είναι για να πληρώνονται», όπως τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης, περιμένουμε να ξεπληρώσει ο ίδιος τα δάνειά του άνω του μισού εκατομμυρίου, το κόμμα του τα δανεικά και αγύριστα άνω των 200 εκατ. ευρώ και ο Πρωθυπουργός του τα δανεικά και αγύριστα του Κήρυκα Χανίων.

Αλλά στην περίπτωσή τους, μάλλον δεν τους κουρελιάζουν τα νεύρα οι εισπρακτικές εν μέσω πανδημίας, αβεβαιότητας και ανεργίας, όπως στους απλούς πολίτες».



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP