Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Γιώργος Πατούλη εστειλε εξώδικο στη Μαρίνα Πατούλη!!!

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom

Επιστολή-εξώδικο έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Πατούλη στη Μαρίνα Πατούλη. Ο Περιφερειάρχης Αττικής φέρεται να ζητά από τη σύζυγό του να μην μιλά δημόσια για την κρίση στον γάμο της, καθώς προέχει η προστασία του παιδιού τους.

«Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», φέρεται να αναφέρει ο Γιώργος Πατούλης στο εξώδικο που έστειλε στη Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη: Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι σχέση ζωής - Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου

Η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στο περιοδικό Hello αναφέρθηκε στην κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη λέγοντας μεταξύ άλλων: "Δεν ξέρω τι συνέβη. Ξέρω πως μια μέρα του Ιανουαρίου μού ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Πραγματικά είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω εξαντληθεί".

Τελικά, υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε σας και τον κύριο Πατούλη;

Απολύτως καμία. Δεν έχω καν καταλάβει πώς προέκυψε όλο αυτό. Έφυγε και δεν ξέρω πού μένει. Γι’ αυτό και έφτασα στο σημείο να απευθύνω δημόσια έκκληση.

Πιστεύετε πως έχει μπει ανάμεσά σας τρίτο πρόσωπο;

Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο, τέταρτο ή πέμπτο πρόσωπο. Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές σε ένα γάμο 35 χρόνων. Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε και θα παραμείνουμε οικογένεια. Πρέπει να συντονιστούμε σε όλο αυτό που περνάμε. Δεν μου έδωσε όμως καμία ευκαιρία έως τώρα. Κάποιες φορές μιλά μόνο με το παιδί.

Ωστόσο, κάνατε λόγο για βαθιά κρίση διαψεύδοντας το διαζύγιο.

Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για οξύτατη κρίση και προσωπικές επιλογές. Αν ακολούθησε άλλο δρόμο, θα το σεβαστώ. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο και εγώ, αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μαζί, να διασφαλίσω ότι θα υπάρχουν ασφάλεια και ηρεμία. Έχουμε ευθύνη απέναντι στο παιδί μας να το πράξουμε.

Σας λείπει;

Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο από τα 18 μου έως τα 52 μου, πορεύομαι 35 χρόνια απόλυτα μαζί του, ως στυλοβάτη στη ζωή μου.

Το νιώθετε σαν προδοσία όλο αυτό που συμβαίνει;

Νιώθω αιφνιδιασμένη και μια τεράστια θλίψη. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι σχέση ζωής. Κάποιες φορές, όμως, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να του δώσεις τον αέρα να φύγει -αρκεί να ξέρεις πως θα φύγει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Νομίζω πως ο Γιώργος Πατούλης -ίσως λόγω πίεσης, ίσως λόγω ευθυνών και υποχρεώσεων- δεν αντιλαμβάνεται αυτή την περίοδο ότι η οικογένεια πρέπει πάντα να έρχεται σε πρώτη μοίρα, έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή όλων μας. Πρέπει να δημιουργηθούν δικλίδες ασφαλείας ώστε να νιώθουμε όλοι καλά.


Πηγη: enikos.gr

ΧΕΛΛΑΔΑ



Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP