Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συνάντηση του Δημάρχου Ηράκλειας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ηράκλειας την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Γεώργιου Κουτσάκη Δημάρχου Ηράκλειας,  Ευάγγελου Τσιώτα νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Σερρών και Ιωάννη Βασιλκαρίδη Υποδιευθυντή Ασφαλείας Ν. Σερρών.

Στη συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος κ. Κουτσάκης επεσήμανε στους συνομιλητές του την βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής στα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία σχετικά με την ασφάλεια της περιοχής καθώς παρατηρείται ανησυχητική αύξηση παραβατικών συμπεριφορών που διαταράσσουν την κοινωνική συνοχή.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και επάνδρωσης του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας καθώς, όπως τόνισε, η έντονη παρουσία των μονάδων καταστολής έχει αποτέλεσμα και λειτουργεί αποτρεπτικά ως προς την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ευάγγελος Τσιώτας από την πλευρά του τόνισε πως έχει πλήρη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής και επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και  της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η πάταξη των εγκληματικών συμπεριφορών που αποδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP