Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σιντικής: Ίδρυση Δημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

/ by Newsroom

ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΣΦΑΓΕΙΑ” ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.
     
Στην απόφαση Ίδρυσης Δημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Σιντικής ομόφωνα  στις 10/03/2021 κατόπιν της εισήγησης της Αντιδημάρχου Ποιότητας  Ζωής κας Ρόδη Σουλτάνας , η οποία είναι και  η αρμόδια για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Σιντικής. Πιο συγκεκριμένα η κα Ρόδη εισηγήθηκε στο σώμα το θέμα της Ίδρυσης του Δημοτικού καταφυγίου στην περιοχή “ΣΦΑΓΕΙΑ”του Σιδηροκάστρου σε έκταση που ανήκει στο Δήμο και περιλαμβάνει τις ανάλογες εγκαταστάσεις. Η κα Ρόδη τόνισε στην εισήγησή της την αναγκαιότητα της Ίδρυσης του  Καταφυγίου Προσωρινής Παραμονής Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς στα πλαίσια της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων του Δήμου και επεσήμανε πως μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει την αρχή μιας πιο ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του προβλήματος το οποίο ταλανίζει πολλούς Δήμους της Ελλάδος “καθώς και το δικό μας Δήμο”. 

Επομένως κρίνεται σκόπιμο “να προχωρήσουμε” όπως τόνισε σαν Δήμος  στο επόμενο βήμα που σκοπό έχει να δώσει πιο οργανωμένες και εποικοδομητικές λύσεις στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων  και στην καλύτερη και πιο άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση των περιστατικών των δημοτών μας που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP