Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αριστοτελία Πελώνη: "Στις 12 Απριλίου ανοίγουν ορισμένα σχολεία με self test"

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

/ by Newsroom

«Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει αξιολόγηση για τα σχολεία με την προοπτική την έναρξη λειτουργίας ορισμένων τάξεων στις 12 Απριλίου με χρήση του αυτοδιαγνωστικού οικιακού τεστ» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. Επίσης, θα επαναξιολογηθεί η επαναλειτουργία καταστημάτων και εμπορικών κέντρων.

Το συνολικό σχέδιο που αφορά το πλαίσιο για τα self tests θα ανακοινωθεί την Παρασκευή δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η πρώτη παρτίδα των self tests να βρίσκεται από την επόμενη εβδομάδα στα ράφια των φαρμακείων, οπού οι πολίτες με το ΑΜΚΑ τους θα μπορούν να μεταβούν για να λάβουν δωρεάν το self tests που δικαιούνται (τέσσερα μηνιαίως συνολικά).

Ερωτηθείς για τα self tests και αν θα γίνουν υποχρεωτικά για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις όπως του λιανικού εμπορίου, ο ΓΓ. Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι υπάρχουν εισηγήσεις των ειδικών, και θα αποτυπωθεί τις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα, με ποιο τρόπο θα αξιοποιούν οι επιχειρήσεις τη δυνατότητα αυτή.


Πηγή: skai.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP