Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Διανομή διατακτικών επιταγών από τον Δήμο Σερρών σε 580 οικογένειες για το Πάσχα

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

/ by Newsroom


Ο Δήμος Σερρών μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας εν όψει των εορτών του Πάσχα θα διανείμει τη Μεγάλη Εβδομάδα διατακτικές επιταγές για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης σε 580 οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου.

Προηγήθηκε πρόσκληση μέσω δελτίου Τύπου με το οποίο οι δημότες καλούνταν να προσέλθουν στο γραφείο 124 της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ.Καραμανλή 36 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών), ώστε να υποβάλλουν αίτηση από τις 15-02-2021 έως 01-03-2021.

Η παραλαβή των διατακτικών από τους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου και τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021 κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00.

Οι δικαιούχοι, κατά την παραλαβή των διατακτικών, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας, στην περίπτωση που οι διατακτικές παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από άλλο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP