Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

7η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων: Διατροφικές ανάγκες και παρεκτροπές στις ημέρες Covid-19

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

/ by NewsRoom


Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού»,
σας καλούν να παρακολουθήσετε την Τέταρτη στις 14 Απριλίου 2021 και ώρα 18:15 το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς».

Το θέμα της 7ης Συνάντησης την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 είναι «Διατροφικές ανάγκες και παρεκτροπές στις ημέρες Covid – 19».

Εισηγήσεις:

Ελευθερία Ρώμα, Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Γαστρεντερολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ελένη Παναγούλη, Παιδίατρος MSc-PhD,ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ

Συντονισμός/Σχολιασμός:

Φλώρα Μπακοπούλου, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, Επιστ. Υπεύθυνη Έδρας UNESCO Εφηβικής Ιατρικής, Ειδικό Κέντρο Εφηβικής Ιατρικής, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Για να παρακολουθήσετε την 7η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας https://youtu.be/N9M_q6lV68k

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP