Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες και ο προγραμματισμός για τις εμποροπανηγύρεις του Δήμου Ηράκλειας

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

/ by NewsRoom

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες και ο προγραμματισμός για τις εμποροπανηγύρεις   του Δήμου Ηράκλειας. Οι ενέργειες γίνονται με την πρωτοβουλία του Δήμου   ευελπιστώντας να μην λείπει κυριολεκτικά τίποτα από τους εκθέτες και τους επισκέπτες. 

Όσοι εμπλέκονται με τις εμποροπανηγύρεις   του Δήμου Ηράκλειας φροντίζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε τα πολιτιστικά δρώμενα και άλλες δραστηριότητες που διαφέρουν κάθε χρόνο. 

Στο πλαίσια των παραπάνω φέτος στη Σκοτούσσα θα τιμηθεί ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού Αγώνα   Αθανάσιος Χατζηπανταζής (Χ#Πανταζής) στις 02/09/2021 μέρα του θανάτου του στις 02/09/1906.

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης δήλωσε σχετικά: ¨Κατανοώ και συμμερίζομαι κάθε ανησυχία των δημοτών μου για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε , ο Δήμος οφείλει να αξιολογεί όλα τα δεδομένα και να βάζει την υγεία των πολιτών πάνω απ΄ όλα, αλλά πρέπει να περάσουμε και τα μηνύματα της αισιοδοξίας , της χαράς και της ελπίδας. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι αν μας επιτρέψουν να κάνουμε τα πανηγύρια η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει.¨


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP