Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Το στεφάνι με ελληνικά φυτά και το σημείωμα της Μέγκαν Μαρκλ

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

/ by Newsroom

Η Μέγκαν, σύζυγος του βρετανού πρίγκιπα Χάρι, παρακολούθησε την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου από το σπίτι της στην Καλιφόρνια, μετά τη σύσταση του γιατρού της να μην ταξιδέψει επειδή είναι έγκυος.

Η Μέγκαν παρακολούθησε τον σύζυγό της να ακολουθεί το φέρετρο του 99χρονου παππού του και συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσά τους ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με την dailymail, ένα στεφάνι από το ζεύγος Μέγκαν και Χάρι, ήταν νωρίτερα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, Windsor, για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Μάλιστα, η Μέγκαν Μάρκλ -γνωστή για τις ικανότητές της στην καλλιγραφία- είχε φτιάξει μία χειρόγραφη κάρτα, η οποία συνόδευε το στεφάνι για τον Δούκα του Εδιμβούργου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το στεφάνι είχε μεταξύ άλλων, το φυτό Acanthus mollis που φυτρώνει σε πολλά σημεία της Ελλάδας, ειδικά στην Αττική και σχεδόν σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, για να τιμήσει την ελληνική καταγωγή του πρίγκιπα Φίλιππου.


Πηγη: enikos.gr

ΧΕΛΛΑΔΑ



Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP