Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σιντικής: Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής-διηγήματος-βιογραφίας

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

/ by NewsRoom


Ο Δήμος Σιντικής τιμώντας τους ήρωες και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση διοργανώνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δράση  με τη συμμετοχή των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης όλου του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Σιντικής  και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς των δυο σχολικών βαθμίδων, καλούνται, όσοι  μαθητές το επιθυμούν, να εκφράσουν μέσα από μια δράση καλλιτεχνικού χαρακτήρα, η οποία θα περιλαμβάνει ζωγραφική-διήγημα και βιογραφία, την δική τους οπτική για την Ελληνική Επανάσταση. Τα έργα των διαγωνιζομένων θα αξιολογηθούν μέσα από μια επιτροπή που θα οριστεί για αυτό το σκοπό και τα καλύτερα θα λάβουν ένα έπαθλο.

Επίσης όπως δήλωσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Ρόδη Σουλτάνα, όλα τα έργα θα τοποθετηθούν σε κάδρα και θα κοσμήσουν τα σχολεία στα οποία φοιτούν οι μαθητές καθώς και κάποια σημαντικά κτίρια του Δήμου ( πχ Δημαρχείο, ΚΑΠΗ, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ), ώστε η συγκεκριμένη δράση να μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων μας .

Σημαντικό βήμα λοιπόν είναι να δίνουμε κίνητρα  στη νεολαία μας ώστε να συμμετέχει ενεργά σε τέτοιους είδους δράσεις όπως η συγκεκριμένη. Παρακάτω ακολουθεί η πρόσκληση της Αντιδημάρχου  προς τους μαθητές του Δήμου:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP