Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ με τα μέτρα που ισχύουν από αύριο Δευτέρα - Σέρρες και Αμφίπολη παραμένουν στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδυνου

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

/ by NewsRoom

Δημοσιεύτηκε η υπ’ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 22439 ΚΥΑ με τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00».

Ο Δήμος Σερρών και ο Δήμος Αμφίπολης παραμένουν στο Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου, ενώ οι υπόλοιπο Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο Επίπεδο Αυξημένου Κινδύνου.

Η νέα ΚΥΑ προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι:

-        Το λιανικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί με click away και click inside, αίρεται όμως το πλαφόν των 20 ατόμων και πλέον η αναλογία πληθυσμού εμβαδού έχει ως εξής: Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά και για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης.

-        Από την Δευτέρα 12 Απριλίου επαναλειτουργούν α) οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων και β) οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών με μηχανήματα  με τις ειδικότερες προϋποθέσεις που ορίζονται στην ΚΥΑ.

-        Συνεχίζουν να λειτουργούν κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα περιποίησης άκρων / ΚΑΔ 96.02 στο Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου με τις ειδικότερες προϋποθέσεις που ορίζονται στην ΚΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP