Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: "Ανοίξτε τα μαγαζιά τη Δευτέρα, δεν θα πειθαρχήσουν οι έμποροι"

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

/ by Newsroom

Επείγουσα επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στην απόφαση να μην ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο στην Περιφερειακή Ενότητα, όπως και σε Αχαΐα και Κοζάνη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ζητά την ανάκληση της απόφασης και ξεκαθαρίζει ότι «δεν είναι σε θέση να προτρέψει τον κόσμο να μην υπακούσει σε έναν νόμο του κράτους και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το κάνουμε. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να το εκλάβετε ως αδυναμία».

«Δυστυχώς αυτή τη στιγμή ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, είναι δικαιολογημένα σε έξαλλη κατάσταση, σε σημείο να μην ελέγχεται», αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ο εμπορικός κόσμος «δεν μπορεί να κατανοήσει πώς αλλάζουν οι αποφάσεις εντός 36 ωρών, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να δηλώνουν ότι δεν θέλουν να πειθαρχήσουν στην κυβερνητική απόφαση».

«Σας ζητώ να ανακαλέσετε άμεσα την παραπάνω απόφαση, και να ανοίξετε την αγορά της πόλης της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, όπως είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης, καταλήγοντας ότι το λιανεμπόριο «δεν αντέχει άλλη παράταση, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει καμία ευθύνη για την αύξηση των κρουσμάτων».


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP