Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εμβολιασμός: Για ποιες κατηγορίες πολιτών και ποιες ηλικιακές ομάδες ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

/ by Newsroom


Ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για να εμβολιαστούν οι πολίτες -ηλικίας 18-59 ετών- με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους εκπαιδευτικούς και την ηλικιακή ομάδα 55-59 ετών.

Όπως τόνισε κατά την ενημέρωση η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ήδη εμβολιάζονται οι συμπολίτες μας 60 ετών και άνω και το πρόγραμμα συνεχίζει με τις μικρότερες ηλικίες. Από αύριο, Παρασκευή 16 Απριλίου, ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για τους πολίτες, ηλικίας 18-59 ετών με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου. Αυτοί εκτιμάται ότι είναι περίπου 800.000.

Την Τετάρτη 21 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους εκπαιδευτικούς και την ηλικιακή ομάδα 55-59 ετών, ενώ το επόμενο Σάββατο 24 Απριλίου θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και οι πολίτες, ηλικίας 50-54 ετών.

Η κυρία Πελώνη υπογράμμισε ακόμη ότι μετά την επίσπευση της παράδοσης στην ΕΕ 50 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Pfizer για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, αντί για το τέταρτο που ήταν προγραμματισμένο, η χώρα μας θα προμηθευτεί επιπλέον 1,2 εκατ. δόσεις του συγκεκριμένου εμβολίου.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP