Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ημέρα της Γης: ELLE Online Εκδήλωση

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

/ by Newsroom


Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γης, την Πέμπτη 22 Απριλίου, από τις 15:00 μ.μ. έως τις 16 μ.μ., στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “ELLE: Empower - Learn - Lead – Expand YOUth4SDGs Changing the Rules Transforming our World”.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον και την ενίσχυση του σεβασμού μας προς τη φύση. 

Από τις 22 Απριλίου του 1970, έχει καθιερωθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Γης, κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή η ημέρα, δεν είναι ένας απλός εορτασμός, αλλά αποτέλει ενημερωτικό γεγονός με περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Η ανθρώπινη επέμβαση στη φύση και οι αρνητικές συνέπειες της, διαφαίνονται από την κλιματική αλλαγή και την πλανητική υπερθέρμανση. Η ύπαρξη μιας τέτοιας ημέρας, η οποία έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση μας σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον, μόνο ενισχυτικά μπορεί να λειτουργήσει. Ο εορτασμός της Γης, κάθε χρόνο, μπορεί να γίνει η υπενθύμιση για την προστασία της φύσης.

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, δωρεάν.

Πληροφορίες συμμετοχής: 

  • Η διεξαγωγή της εκδήλωσης θα γίνει στα Ελληνικά.

  • Για εγγραφή και συμμετοχή, πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://ift.tt/3dA4Uki



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP