Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Survivor Spoiler 12/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία!

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

/ by Newsroom


Survivor διαρροή 12/4: Ρωτήσαμε, μάθαμε και ξέρουμε ποιος κερδίζει την 1η ασυλία. Αναφερόμαστε σε οριστικό αποτέλεσμα.

Survivor διαρροή 12/4

Survivor διαρροή 12/4: Ξεκινάει το κυρίως πιάτο στο Survivor. Πάντα η Δευτέρα είναι λίγο ζόρικη άλλωστε. Διότι έχει πολλά τα οποία πρέπει να πούμε και να δούμε ασφαλώς. Το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο. Πάμε στο ζουμί.

Είδαμε ένα περίεργο παιχνίδι με έπαθλο φαγητό την Κυριακή. Με τις κόντρες και τα όσα έγιναν στην κόκκινη ομάδα μάλλον αναμενόμενη ήταν η νίκη της μπλε ομάδα. Φυσικά την παράσταση έκλεψε ο Τριαντάφυλλος που πρώτα πανηγύρισε α λα Ρονάλντο και μετά έκανε τον Τσάκι Τσαν! Έχει την πλάκα του ο Ντάφυ όπως και να το κάνουμε.

Νέα εβδομάδα λοιπόν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Εκεί όπου η τηλεθέαση κάνει τα δικά της… Έχει και Masterchef θα μου πείτε απόψε, αλλά εμείς εδώ. Θα μείνουμε και θα παραμείνουμε πιστοί στις «αρχές» μας. Και όχι μόνο σε αυτές, αλλά και στα Survivor spoiler που βλέπετε και διαβάζετε μόνο από εδώ.

Η μπλε ομάδα έδειξε πως είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα είναι η αλήθεια. Τα στατιστικά του Survivor και έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά την Κυριακή μιλούν από μόνα τους. Θα χρειαστεί κάτι εξαιρετικό από την κόκκινη ομάδα από εδώ και πέρα. Αρχής γενομένης από την ασυλία της Δευτέρας.

Παιχνίδι ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν. Κι εκεί βλέπουμε από το τρέιλερ του Survivor πως η κόκκινη ομάδα αποφάσισε να πάει συσπειρωμένη στο αγώνισμα. Ακόμα και ο Αλέξης με τον Ηλία έκαναν ανακωχή προκειμένου να έρθει η νίκη στο αγώνισμα για την ασυλία. Σε ένα υγρό στίβο μάχης στο εκκίνηση και το run και με σχετικά βατό στόχο στο φινάλε.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο η κόκκινη ομάδα κάνει την ανατροπή στα προγνωστικά και κερδίζει. Επιβεβαιώνεται δηλαδή αυτό που σας λέγαμε από την προηγούμενη μέρα. Πως πάμε για κόκκινη επικράτηση. Καιρός ήταν!


Πηγή: sportime.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP