Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νέα διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Σερρών σε 150 οικογένειες

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

/ by Newsroom


Ο Δήμος Σερρών, στην προσπάθειά του να ενισχύσει οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης λόγω επιβολής μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19, θα προχωρήσει σε διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και ιδιαίτερα ειδών διατροφής και ειδών υγιεινής σε 150 οικογένειες.

Η διανομή των προϊόντων θα διεξαχθεί στους δικαιούχους στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Βενιζέλου 139, την Δευτέρα 31 Μαΐου και την Τρίτη 1 Ιουνίου και ώρες 09:00 έως 13:00.

Είχε προηγηθεί πρόσκληση που ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου στις 27-1-2021 με το οποίο προσήλθαν οι δημότες στο γραφείο 124 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ.Καραμανλή 36 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και υπέβαλαν αιτήσεις . Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την επεξεργασία των αιτήσεων από την αρμόδια επιτροπή.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας, στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP