Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Βόλος - ΑΕΛ 3-1: Καταδικαστική ήττα για την Λάρισα που αποχαιρετά την SL1

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

/ by Newsroom

Ο Βόλος επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1 στο Πανθεσσαλικό στο ματς του Σαββάτου και οδήγησε την ομάδα της Λάρισας στη Super League 2 καθώς ότι και να γίνει στην τελευταία αγωνιστική των playouts οι "βυσσινί" θα τερματίσουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με αποτέλεσμα να πέφτουν κατευθείαν.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που την οδηγούν και οριστικά στην 7η θέση του πρωταθλήματος και την πρώτη ομάδα μετά την πρώτη εξάδα των playoffs.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Τάσος Δουβίκας ο οποίος πιθανότατα στο τελευταίο του ματς με την ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε ένα γκολ, το 11ο στο πρωτάθλημα, είχε μια ασίστ ενώ ήταν στη φάση και του τρίτου τέρματος για την ομάδα του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν έπαιξαν τόσο καλά, λες και ήταν τελικός για αυτούς, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μετά από δικαιολογημένη αποβολή του Ούρος Τσόσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα έμειναν με δέκα παίκτες. Έτσι παρά τη μείωση του σκορ από τον Ντουρμισάι εν συνεχεία δεν απείλησαν και ο Βόλος βρήκε και τρίτο γκολ για να γράψει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ Ο ΔΟΥΒΙΚΑΣ

Ο Τάσος Δουβίκας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Βόλου, στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουτρέχτη και οδήγησε το Βόλο σε μια ακόμη νίκη. Αρχικά αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο πέντε αλλά στο 8' μια μαγική μπαλιά του Σωτήρη Νίνη έβγαλε τετ α τετ τον 20χρονο φορ ο οποίος αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και να απειλήσουν την εστία του Κλέιμαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ όταν στο 38' ο Δουβίκας πίεσε, έκλεψε τη μπάλα έδωσε την ασίστ στον Μπαρτόλο που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.


Πηγη: sport24.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP