Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κυριακή του Πάσχα: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται -Τι ισχύει με τις μετακινήσεις

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

/ by Newsroom

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και παρά τον κορωνοϊό και τους περιορισμούς που έχει επιβάλλει η πανδημία το παραδοσιακό, οικογενειακό τραπέζι θα έχει την τιμητική του

Τα μέτρα που ισχύουν για σήμερα Κυριακή του Πάσχα

Σήμερα λοιπόν οι πολίτες καλούνται να περάσουν τη γιορτινή μέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Συγκεκριμένα μόνο για σήμερα Κυριακή του Πάσχα υπάρχει δυνατότητα συγκέντρωσης δύο οικογενειών έως 9 άτομα σε εσωτερικό χώρο και έως 12 άτομα αν πρόκειται για υπαίθριο χώρο, προκειμένου να ψήσουν και να απολαύσουν τον παραδοσιακό οβελία.

Η μετακίνηση θα γίνεται με την υποχρεωτική αποστολή SMS στο 13033 με τον κωδικό 6, ενώ συστήνεται η διενέργεια προηγούμενου οικιακού αυτοδιαγνωστικού τεστ (self-test) σε όσους μετέχουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Οι ειδικοί έχουν ήδη δώσει το «πράσινο φως» για τις διαδημοτικές μετακινήσεις, όμως παραμένει η απαγόρευση για μετάβαση από νομό σε νομό.

Σε ισχύ παραμένει και το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας και γι αυτό σήμερα η απαγόρευση μετακινήσεων θα ξεκινά από τις 10 το βράδυ και θα «κλείνει» στις 5 το πρωί.


Πηγή: iefimerida.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP