Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ιερέας σε χωριό του Δήμου Ηράκλειας θετικός στον κορωνοϊό λειτουργεί διασπειροντας την πανδημία

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

/ by Newsroom

Ιερέας - "εγκληματίας" σε χωριό του Δήμου Ηράκλειας, παρά το γεγονός ότι έχει διαγνώσθει θετικός στον covid-19 και νοσεί, συνεχίζει να ιερουργει διασπειροντας στο ποίμνιο του την πανδημία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της SerresVoice.gr, ο συγκεκριμένος ιερομενος έχει διαγνώσθει εδώ και αρκετές ημέρες θετικός στον κορωνοϊό και νοσεί εμφανώς, κάτι που έχει επισημάνει και το ποίμνιο του. Παρά τις συστάσεις των γιατρών να αυτοπεριοριστεί και να μπει στην πρέπουσα καραντινα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ζήτησε να του χορηγηθει φαρμακευτική αγωγή ώστε να ανταπεξέλθει στα "καθήκοντα" του κατά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα αδιαφορώντας για την διασπορά του κορωνοϊού στο κοινωνικό σύνολο.

Μάλιστα ο ίδιος ιερέας προ 15 ημερών τέλεσε κηδεία στο χωριό που ιερουργει με την παρουσία 100 και πλέον παρευρισκομενων χωρίς σχεδόν κανένα μέτρο προστασίας και σε παραβίαση όλων των διατάξεων.

Ως αποτέλεσμα σήμερα σχεδόν πάνω από το μισό χωριό νοσεί από covid-19, άλλοι ελαφρά και άλλοι ήδη νοσηλεύονται.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις καθώς ο ιερωμένος συνέχισε να ιερουργει όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, τέλεσε χθες το βράδυ κανονικά την Αναστάσιμη Λειτουργία, ενώ κοινωνει κανονικά το ποίμνιο του.

Ατομική και Κοινωνική ευθύνη στο μηδεν

Πως μπορεί να χαρακτηριστεί ο συγκεκριμένος ιερωμένος αν όχι απλά "εγκληματίας"; 

Πως μπορεί να χαρακτηριστεί το ποίμνιο του αν όχι απλά "ανεγκέφαλοι", που ενώ γνωρίζουν πως ο παπάς τους νοσεί συνωστιζονται στην εκκλησία του χωριού ισχυριζομενοι πως δεν θα νοσησουν γιατί τους προστατεύει ο Θεός;

Ποια η γνώμη του Μητροπολίτη της περιοχής και ποιες οι ενέργειες των Αρμόδιων Αρχών;

... Απλά ερωτήματα που θέλουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP