Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: "Οφείλει επιτέλους να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες"

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

/ by Newsroom


Κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επιτέλους να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες".

Σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της τακτικής σύσκεψης που συγκάλεσε σήμερα για την πορεία της πανδημίας, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι "είναι αυτονόητο πως με τόσα κρούσματα ημερησίως, παρά το αποτυχημένο 6μηνο λοκντάουν του κ. Μητσοτάκη, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται. Και είναι γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία τα τηρεί".

Από τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν ότι "ο μόνος που αποδεικνύεται διαχρονικά ανεύθυνος, είναι ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του. Από τις φιέστες πέρυσι που έλεγε πως νίκησε τον κορονοϊό και τις διαρκείς παλινωδίες μέχρι τα κορoνογλέντια της Ικαρίας και τα ανεπαρκή self test στα σχολεία, που από δύο την εβδομάδα έγιναν ξαφνικά ένα, χωρίς κανείς να εξηγήσει γιατί" και καταλήγουν με την επισήμανση: "Ο κ. Μητσοτάκης, που έχει καταστρατηγήσει ό,τι μέτρο έχει επιβάλει, οφείλει επιτέλους να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες".

Μητσοτάκης: Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα

Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ότι πολλοί πολίτες φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουμε ήδη ξεμπερδέψει με την πανδημία. Ζήτησε πολύ μεγάλη προσοχή τις επόμενες εβδομάδες και πλήρη εφαρμογή των μέτρων που έχουν απομείνει, ενώ επεσήμανε ότι "θα είμαστε αυστηροί στην επιβολή του νόμου". "Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα", πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε από τους πολίτες να τηρήσουν πλήρως τα μέτρα και από τους επαγγελματίες, ειδικά της εστίασης, να εφαρμόσουν απόλυτα τα μέτρα που έχουν καταρτιστεί με βάση τις συστάσεις των ειδικών.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP