Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Σάλμα Χάγεκ: "Κόντεψα να πεθάνω από κορωνοϊό"

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

/ by Newsroom

Συγκλονίζει η Σάλμα Χάγεκ μιλώντας για τη σκληρή μάχη που έδωσε και κέρδισε κατά του κορονοϊού, λέγοντας ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή της. "Ο γιατρός μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο, αλλά του είπα "όχι ευχαριστώ, προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου"" λέει η Λατίνα σταρ που κράτησε μυστικό έως το γεγονός ότι νόσησε από την Covid-19 πέρυσι.

Η ηθοποιός παρέμεινε επί επτά εβδομάδες σε απομόνωση σε ένα δωμάτιο στην έπαυλή της στο Λονδίνο όπου ζει με τον σύζυγό της, CEO της Kering Φρανσουά Ανρί Πινό και τη 13χρονη κόρη τους Βαλεντίνα. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να της παρασχεθεί οξυγόνο και τότε ο γιατρός της επέμενε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Όπως λέει τώρα σήμερα που πλέον είναι υγιής, "ακόμη δεν έχω ανακτήσει την ενέργεια που είχα".

Τον Απρίλιο επέστρεψε στη δουλειά και συμμετέχει στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ "House of Gucci" όπου υποδύεται ένα μέντιουμ που καταδικάστηκε επειδή προσέφερε βοήθεια στην Πατρίτσια Ρετζιάνι, την οποία υποδύεται η Lady Gaga, να ενορχηστρώσει τη δολοφονία του πρώην συζύγου της Μαουρίτσιο Γκούτσι, το 1995.



Πηγή: Variety, Πηγή φωτό/βίντεο: Variety/Zoe McConnell
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP