Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας της Lavipharm

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

/ by Newsroom


Πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου (08.05.2021) ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας από μάχη που έδωσε για μήνες με την λευχαιμία.

Ο Θανάσης Λαβίδας ήταν ο βασικός μέτοχος της Lavipharm και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1948, αναλαμβάνει τη διοίκηση της Lavipharm το 1976. Η μητρική εταιρία, Lavipharm Α.Ε., είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1995.

Σήμερα, η Lavipharm κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Ο Θανάσης Λαβίδας ήταν πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) και Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Αμερικής, ενώ μεταξύ άλλων ήταν αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), έχοντας αναλάβει την ευθύνη της διεθνούς δραστηριότητας (SEV International).

Είχε διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στη φαρμακευτική χημεία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ήταν επίσης κάτοχος Master και Bachelor of Science στη Χημεία από το Πανεπιστήμιο Ludwig Maximillian του Μονάχου, καθώς και κάτοχος MBA από το Institut Supérieur de Marketing et de Management στο Παρίσι.

Μιλούσε άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Ήταν παντρεμένος με την Βάνα Λαβίδα και είχε 4 παιδιά.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP