Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εμβόλια: Ανοίγουν πάνω από 400.000 ραντεβού με Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson - Πότε ξεκινά ο εμβολιασμός κατ'οίκον

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

/ by Newsroom

Το άνοιγμα περισσότερων από 400.000 νέων ραντεβού για εμβολιασμό με τα σκευάσματα των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

"Σήμερα για ακόμη μία ημέρα αναμένεται να ξεπεράσουμε τους 100.000 εμβολιασμούς" ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ τόνισε ότι "από την αρχή της επιχείρησης «Ελευθερία» το 23,7% των συμπολιτών μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι ανοίγουν 420.300 χιλιάδες καινούργια ραντεβού για τους συμπολίτες μας με τα εμβόλια της Pfizer (240.000), της Johnson & Johnson (96.300) και της Moderna (84.000). Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, τα ραντεβού αυτά αφορούν τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα.

Ο κ. Κικίλιας υπενθύμισε ότι αύριο, Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, ανοίγει η πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού τα άτομα ηλικίας 25-29 ετών και για τα τρία εμβόλια που είναι διαθέσιμα για την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Επίσης, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως στο τέλος του Ιουνίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των κατάκοιτων συμπολιτών μας. Ο εμβολιασμός θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των ιδιωτών ιατρών και το εμβόλιο που θα χρησιμοποιηθεί είναι το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.




Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP