Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμος Σερρών στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

/ by Newsroom


Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου καθιερώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με στόχο να τιμηθεί ο Ανώνυμος Εθελοντής Αιμοδότης για την
ανιδιοτελή προσφορά του.

Ο Δήμος Σερρών με μία σειρά από ενέργειες προωθεί τη διαμόρφωση κουλτούρας για την Εθελοντική Αιμοδοσία, ενώ συμμετέχει έμπρακτα στην προσπάθεια των φορέων υγείας για την επάρκεια σε αίμα και προϊόντα αίματος.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος Σερρών δημιούργησε τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος την 1η Απριλίου 2020 και σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα έξι εθελοντικές αιμοδοσίες, οι οποίες συνδράμουν το τεράστιο έργο της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη και των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2021» ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία στις 23 Ιουνίου 2021.

Συγχαίρουμε τους συμπολίτες μας που μέσα σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας με αίσθημα ευθύνης δεν διστάζουν να δείξουν την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους.

Εθελοντική Αιμοδοσία σημαίνει Αιμοδοσιακή Συνείδηση.

Πρόκειται για μία στάση ζωής και μία ανώτατη έκφραση εθελοντικής προσφοράς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, καθώς και την ανάπτυξη της κοινωνικής συμμετοχής και αλληλεγγύης.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΝΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΗΡΩΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP