Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ένωση Επισκευαστών οχημάτων Ν. Σερρών: Γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με δωρεάν μετρήσεις ρύπων

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

/ by Newsroom

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η Ένωση Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχ/των & Μοτο/των Ν. Σερρών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Άνθρωπος – Περιβάλλον – Αυτοκίνητο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν της Εθνικής τράπεζας, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, από τις 9:30πμ μέχρι τις 2:00μμ, όπου και θα πραγματοποιούνται μετρήσεις καυσαερίων στα διερχόμενα αυτοκίνητα εντελώς δωρεάν, με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το εάν και κατά πόσο τα οχήματα των Σερραίων οδηγών είναι ρυπογόνα.

Στην εκδήλωση θα συμβάλει τα μέγιστα το Επιμελητήριο Σερρών, η ΟΕΒΕΣΣ, η EOBEAM, η εταιρεία ανακύκλωσης μπαταριών Combatt του κ. Αραμπατζή και η Τεχνική Εταιρεία Εξοπλισμών Συνεργείων Mαλίνης, η οποία θα διαθέσει τα ειδικά μηχανήματα και το τεχνικό προσωπικό για να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις.

Το Δ.Σ της ένωσης επισκευαστών οχημάτων Νομού Σερρών καλεί τους Σερραίους οδηγούς να συμμετάσχουν με το όχημά τους, για τη βελτίωση του περιβάλλοντος της πόλης των Σερρών και των περιχώρων της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP