Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Σερρών

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

/ by Newsroom


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη και των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2021».

«Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο ανταποκρίθηκαν στο σημερινό κάλεσμα του Δήμου Σερρών και έσπευσαν να προσφέρουν το πολυτιμότερο από όλα τα δώρα, το δώρο της ζωής.


Η προσφορά αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία σήμερα που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για αίμα  λόγω της πανδημίας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει έμπρακτα στην προσπάθεια των φορέων υγείας για την επάρκεια σε αίμα και προϊόντα αίματος.


«Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος και διοργανώνουμε τακτικές εθελοντικές αιμοδοσίες ενισχύοντας το Νοσοκομείο Σερρών και τους συνδημότες μας που χρειάζονται αίμα.

Θέλουμε όσο τον δυνατόν περισσότεροι πολίτες να συμμετέχουν σε αυτό το δίκτυο αγάπης και κοινωνικής προσφοράς, το δίκτυο των εθελοντών αιμοδοτών.

Αξίζει όλοι να αφιερώσουμε δέκα λεπτά από τον χρόνο μας και λίγο από το αίμα μας για να χαρίσουμε χαμόγελο, ελπίδα, ζωή σε αυτούς που το έχουν ανάγκη», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP