Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σιντικής: “Οπαδός της επταετίας, ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου”

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

/ by Newsroom

Αντιδράσεις  της Λαϊκής  Συσπείρωσης Σιντικής  προκάλεσε η απόφαση του Δημάρχου Σιντικής  κ. Φώτη Δομουχτσίδη να προσλάβει ως άμισθο ειδικό σύμβουλο που θα του παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον δήμο σε  θέματα αθλητισμού, πολιτισμού, διαχείρισης ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου στα ΜΜΕ δηλωμένο οπαδό της επταετίας.

Το μέλος  του ΚΚΕ Σερρών κ. Φιλιώ Σαραντίδου μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  καταγγέλλει τον κ. Δομουχτσίδη για την ενέργεια του αυτή και αναφέρει πως θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επιλέγει τους συνεργάτες του.. λέγοντας πως είναι δικαιολογημένη  η  αντίδραση των κατοίκων της περιοχής.

Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη  αναφέρει η κ. Σαραντίδου και κάλεσε τους πολίτες να αντιδράσουν. 

Σε σχετική ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση  του Δήμου Σιντινής αναφέρει τα εξης:

"Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι!!!

Αν και βρισκόμαστε σε μια εποχή που στη συνείδηση του ελληνικού λαού έχει καταδικαστεί η ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, όπως και δικαστικά, ορισμένοι επιμένουν να «ποντάρουν» πολιτικά σε νοσταλγούς της δικτατορίας του Παπαδόπουλου, όπως ο δήμαρχος Σιντικής κ. Δομουχτσίδης που επιλέγει να πλαισιώνεται από συνεργάτες ακροδεξιούς και Απριλιανά απομεινάρια.

Η επιλογή του αυτή προϋποθέτει δύο πράγματα: είτε ότι «εκ παραδρομής» δεν διερευνά αν πληρούν τα κριτήρια των αξιών που θα προβάλλουν οι κύριοι αυτοί, όπως τον αθλητισμό, την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, είτε ότι έχει πλήρη επίγνωση για το «ποιόν» τους και μάλιστα τους."


Πηγη: epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP