Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νέα δημοσκόπηση Alco: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τι λένε οι πολίτες για τις απαγορεύσεις στους ανεμβολίαστους

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

/ by Newsroom

Διψήφια διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 36,9% έναντι 24,1% της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το ΚΙΝΑΛ είναι στην 3η θέση με 7%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%, η "Ελληνική Λύση" με 4,6% και το MέΡΑ25 με 3,6%. Η "Πλεύση Ελευθερίας" είναι στο 1,6%, το "Άλλο Κόμμα" συγκεντρώνει 5,2%, ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 11,5%.

Στο ερώτημα «Η γνώμη σας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι καλύτερη, ίδια ή χειρότερη από αυτήν που είχατε στις εκλογές» οι συμμετέχοντες απάντησαν: 30% χειρότερη, 37% ίδια, 31% καλύτερη, ενώ στο 2% κυμαίνεται το "δεν ξέρω/δεν απαντώ". Η ίδια ερώτηση τέθηκε και για τον Αλέξη Τσίπρα με τις απαντήσεις να έχουν ως εξής: 33% χειρότερη, 52% ίδια, 10% καλύτερη και 5% συγκεντρώνει το "δεν ξέρω/δεν απαντώ".


Στην ερώτηση «Ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα», το 40% απάντησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το 22% τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, το 32% επιλέγει το "κανέναν από τους δύο", ενώ 6% τοποθετείται στο "δεν ξέρω/δεν απαντώ".

Ενδιαφέροντα, όμως, είναι τα ευρήματα και στο ερώτημα: "Πιστεύετε ότι οι απαγορεύσεις για όσους δεν είναι εμβολιασμένοι είναι απαραίτητες για την προστασία της δημόσιας υγείας ή συνιστούν αδικαιολόγητο διχασμό της κοινωνίας;". Το 54% θεωρεί ότι οι απαγορεύσεις για όσους δεν είναι εμβολιασμένοι είναι απαραίτητες για την προστασία της δημόσιας υγείας. Το 39% απαντά ότι συνιστούν αδικαιολόγητο διχασμό της κοινωνίας, ενώ 7% έχει τοποθετηθεί με το "δεν ξέρω/δεν απαντώ".


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP