Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων ενισχύει τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Σερρών

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

/ by Newsroom


Σε μία σημαντική δωρεά για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Σερρών και τη στήριξη των οικονομικά ευάλωτων ατόμων και οικογενειών προχώρησε ο Σύλλογος «Εθελοντική Διακονία Αστέγων» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος δώρισε μεγάλη ποσότητα από οπωρολαχανικά στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών και παιδικές πάνες στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντική Διακονία Αστέγων Κυριακή Φράγκου επισκέφθηκε σήμερα το Κοινωνικό Συσσίτιο, όπου συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού Σωτηρία Πάνου - Αναστασιάδου και γνώρισε από κοντά το προσωπικό της Δομής. 


Η Αντιδήμαρχος καλωσόρισε την Κυριακή Φράγκου στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών και τόνισε:

«Η προσφορά στο συνάνθρωπο αποτελεί ηθικό δίδαγμα του Χριστιανισμού και αυτό υπηρετεί ταπεινά η Κυριακή Φράγκου προς απόρους, ορφανά, ηλικιωμένους, αστέγους.  

Όπου υπάρχει ένδεια και ανάγκη είναι παρούσα μαζί με ένα δίκτυο ανθρώπων που εμφορούνται από τις ιδέες της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της αγάπης και της αστείρευτης προσφοράς.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε συνοδοιπόρο την κυρία Φράγκου στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη την Καινή εντολή της Αγάπης στον συνάνθρωπο», τόνισε η κυρία Πάνου – Αναστασιάδου.


Από την πλευρά της κυρία Φράγκου επισήμανε:

«Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανθρωπιστική βοήθεια και προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης. 

Παρακολουθούμε το έργο του Κοινωνικού Συσσιτίου και τον ζήλο σας για προσφορά. Θεωρούμε ότι μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα».

Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων αν και δεν αποτελεί ΜΚΟ έχει ένα πολυσχιδές έργο, για το οποίο έχει βραβευτεί και έχει γίνει γνωστή πανελλαδικά με συχνές αναφορές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεκάδες εθελοντές προσφέρουν γεύματα σε αστέγους και παράλληλα βοηθούν Μητροπόλεις, Ορφανοτροφεία, Γηροκομεία, Νοσοκομεία, Φυλακές και σεισμόπληκτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP