Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Υπεγράφη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση παροχετευτικότητας τεχνικών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Σερρών»

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

/ by Newsroom

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση παροχετευτικότητας τεχνικών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Σερρών», προϋπολογισμού 370.000,00 ευρώ με τον ΦΠΑ, υπέγραψε την Τετάρτη 7 Ioυλίου 2021, ο Aντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο ανάδοχος εργολάβος.

Η διάρκεια κατασκευής του έργου θα είναι δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ η χρηματοδότηση του έργου είναι σε βάρος των πιστώσεων Κ.Α.Π. για έργα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2020 με κωδ. έργου 2131ΣΕΡ004ΚΑΠ20.

Σύμφωνα με την σύμβαση προβλέπεται να γίνουν εργασίες καθαρισμού των τεχνικών του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της  Π.Ε. Σερρών σε οποιαδήποτε θέση του οδικού άξονα. Επί των τάφρων απορροής ομβρίων, και σε περιπτώσεις μεγάλης κατά μήκος κλίσης, θα κατασκευασθούν νέα ή θα επισκευασθούν τα υφιστάμενα μικρά τεχνικά ανάσχεσης (ορεινές χαράξεις οδών). Θα διορθωθούν τα ρείθρα, οι τάφροι με σκυρόδεμα, όπου απαιτηθεί.

 Θα γίνει καθαρισμός των απορροών των τεχνικών και των γεφυρών με χειρωνακτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό, μέχρι την πλήρη απομάκρυνση φερτών και άλλων υλικών. Θα αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα κιγκλιδώματα και θα τοποθετηθούν νέα, όπου απαιτείται. Παράλληλα θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης των τεχνικών, όπου κριθεί απαραίτητο, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής κίνηση των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP