Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Φασόλια με καπνιστή πέστροφα και φρέσκο κόλιανδρο

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

/ by Newsroom


Μια αλλιώτικη ιδέα για να φτιάξουμε και να απολαύσουμε μια νόστιμη φασολάδα με κόλιανδρο που μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με μαϊντανό που γευστικά όμως, δεν θα είναι το ίδιο.

Υλικά:
  • ½ κιλό φασόλια μουλιασμένα στο νερό από το βράδυ,
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο,
  • 2-3 φύλλα ξερή δάφνη,
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο,
  • ½ φλ. φινόκιο ψιλοκομμένο,
  • 2-3 μεγάλα φιλέτα από πέστροφα καπνιστή
  • (αν δεν νηστεύουμε 2-3 πικάντικα λουκάνικα κομμένα σε φέτες ψημένα στο φούρνο για να αποβάλουν τα λιπαρά τους),
  • λίγη πάπρικα,
  • 1-2 φλ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο,
  • έξτρα κόλιαντρος για το σερβίρισμα,
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο,
  • αλάτι-πιπέρι.

Εκτέλεση:
  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα (ή σε κατσαρόλα ατμού), ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια και το φινόκιο.
  • Σουρώνουμε τα φασόλια και προσθέτουμε νερό μέχρι να τα καλύψει τουλάχιστον δύο φορές και τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά που σοτάραμε και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Αν δεν νηστεύουμε και διαλέξουμε τα λουκάνικα τα προσθέτουμε και αυτά [αφού τα ψήσουμε στο φούρνο] και ψήνουμε για 1- 1 ½ ώρα.
  • Αν θα τα ψήσουμε σε κατσαρόλα ατμού θα χρειαστούμε περίπου 35 λεπτά.
  • Όταν ψηθούν προσθέτουμε το φρέσκο κόλιανδρο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Αν διαλέξουμε την πέστροφα, την κόβουμε σε κομμάτια και την προσθέτουμε στο φαγητό μας αφότου ψηθεί.
  • Την ώρα του σερβιρίσματος αν προτιμάμε προσθέτουμε και έξτρα κόλιανδρο.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Internet #Viral by MyWonderWall


Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP